vores team

Complete Solutions er et dynamisk team af specialister, der leverer alt fra skitseforslag til det projektstyring af færdige byggerier i Danmark, Sverige og Norge. Skal I bygge nyt eller udvikle eksisterende anlæg, så står vi klar med erfaring og rådgivning. Vi kan planlægge, sikre den praktiske myndighedsbehandling, udarbejde situationsplaner, 3D tegninger til visualisering og facadetegninger – og, vi står gerne for den daglige kontakt med entreprenører, kommuner, brandmyndigheder og miljøfolk.

Direktør / CEO

Søren Vejle-Cassøe

Søren er oprindeligt uddannet indenfor Salg og Marketing, men efter en årrække i oliebranchen, blev passionen så stor for området at han valgte at gå selvstændig som konsulent.

Søren kender alle parameter i virksomheden, da han selv har siddet med alt fra: Rådgivning, Tegnearbejde, Byggeledelse, Økonomi og personaleledelse.

Som ejer af virksomheden sætter han en stor ære i at have dygtige medarbejder og glade kunder: Hos CS skal det være sjovt at have travlt. 

Projektchef: Rådgivning stål, industri, byg & beregninger

Michael Fahlberg Kragh

Michael er oprindeligt uddannet Tømrer/kloakmester og bygningskonstruktør.

Hos CS er Michael ansvarlig for, at kunden får en god oplevelse og følelsen af at projektet bliver håndteret kritisk og seriøst. Han er tovholder på de projekter der vedrører husbyggeri, erhvervsbyggeri samt alle former for beregninger.

Michael ynder at have en bred kontaktflade via et stort netværk inden for byggebranchen. Han har en stor passion inden for grøn energi og er videbegærlig inden for området.

Projektchef: Rådgivning Miljø & kemi, Olie & Benzin, projektering

Martin Østergaard

Martin har en uddannelsesbaggrund indenfor økonomi (HD) og projektledelse og har derudover næsten 25 års erfaring inden for benzin & oliebranchen.

Hos CS er Martin ansvarlig for, at kunden får deres projekter gennemført til tiden uden kompromis af kvaliteten. Han er tovholder på ale projekter der vedrører miljø, olie/kemi og tankstationer.

Derudover er rådgivning og udvikling inden for kemi og alternative brændstoffer en af de emner som også er en del af Martins ansvar.

En bred kontaktflade og et stort netværk gør at Martin holder sig opdateret  med udviklingen inden for olie og energi branchen.

 

 

Projektleder / Arkitekt

Daniel Nielsen

Daniel er oprindeligt uddannet murer og bygningskonstruktør.

Efterfølgende har han taget en overbygning: Cand. Scient.techn i bygningsinformatik, så han idag står som en knivskarp rådgiver  og arkitekt og kan derudover håndtere de vigtige beregninger der kan realisere ideer til handling.

Hos CS har Daniel ansvaret for de projekter/byggerier som kræver beregninger og projektledelse. Han er firmaets specialist indenfor husbyggeri af enhver art, fra A-Z.

For Daniel er det vigtigt at kunden får det optimale ud af sit projekt. Det gør han igennem sin metodiske og realistiske tilgang til alle sine opgaver. Derudover ynder Daniel at vedligeholde sit oprindelige murerfag ved at studere og praktikere faget i sin fritid så han altid er opdateret.

Kontruktør / Tegner

Thomas Fedrick

Thomas har en uddannelsesbaggrund som tømrer og byggeteknikker. Hans erfaring inden for tømrerfaget og byggeteknikker påvirker de opgaver han løser til kundens fordel.

Hos CS er Thomas den primære kontakt til myndighederne når der skal søges en byggetilladelse. Han sørger forinden at alle detaljer og tegninger er på plads, så hele processen foregår så effektivt som muligt, til kundens fordel. Thomas er CS garant for  detalje orienteret og realistisk tegningsarbejde inden for huse og erhvervsbyggeri.

Thomas ynder som privatperson at bruge meget af sin fritid i naturen og kan ikke undlade at tænke på de tegninger som ligger til grundlag for de byggerier han ser når han færdes rundt omkring i landet.

 

Kontruktør / Tegner

Selma Hodzic

Selma er nyuddannet bygningskonstruktør  og har derudover kompetencer indenfor international virksomhedskommunikation.

Selma er CS vigtigste kompetence indenfor beregninger og konstruktioner før der søges om byggetilladelse. 

Selma har stor passion indenfor byggeri og konstruktion. Hun er en personlig interesse i at vedligeholde og opdatere sin interesse ved at følge med i diverse projekter og byggerier i sin fritid.

 

Teknisk Designer elev

Hanne Sommer Vestergaard

Hanne er oprindeligt uddannet frisør, men har igennem mange år haft en stor interesse inden for arkitektur, design og indretning. Derfor er hun igang med uddannelsen som teknisk designer, hvor teori i høj grad bliver udfordret af praktik i hverdagen.

Hanne er CS innovative profil, som tænker “ud af boksen” og kan se alternativer når kunden ønsker en skitsetegning på sit ønske. Det resultere ofte i, at den ene løsningsmulighed ofte bliver til flere muligheder, til gavn for det kommende projekt.

For Hanne er det vigtig, at de mennesker hun møder på sin vej, om det er et opkald i tlf, mail eller personligt, møder et smil og forståelse. Ingen skal være i tvivl om, at der drages den nødvendige omsorg for det aftalte.

 

ØKONOMI & Marketing

ANNE NyGAARD

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.