om os

Om Complete Solutions

Complete Solutions er en rådgivende og udførende virksomhed med egen projekt- & tegnestue.

Hos Complete Solutions forstår vi vigtigheden i, at projektstyringen foretages af engagerede og erfarne projektledere, som kan garantere tryghed, grundighed og kvalitet i alle projektets faser. Derfor lytter vi til jeres ønsker, og sætter os ind i jeres behov, så byggeprojektet kan realiseres ud fra jeres drømme.

 

Det kan være kompliceret og uoverskueligt, at håndtere byggeprojekter, der kræver samarbejde på tværs af flere faggrupper. Derfor har vi gjort det til vores vigtigste kompetence, at håndterer alt fra skitser, tekniske tegninger, beregninger, myndighedsbehandling, materialevalg over projektstyring med kontakt til entreprenører og helt frem til byggeprojektet står færdigt, så I blot skal glæde jer til, at  jeres projekt står færdigt.

Vores rådgivende ingeniører vil løbende informere om projektet på en forståelig måde. Vi laver bland andet 3D visualiseringstegninger og opmålinger, som vi taler ud fra, for bedre at kunne fornemme det færdige resultat.

 

Complete Solutions historie

Complete Solutions har ikke altid været en rådgivningsvirksomhed. Det var oprindeligt et iværksætterprojekt, der blev skabt i 2009. Formålet var dengang at facilitere markedsføring til turismebranchen. Det fik hurtigt stor succes, og i 2014 blev konceptet solgt.

Complete Solutions blev etableret igen, og i 2018 stod Complete Solutions med en klar mission. Denne gang som en rådgivningsvirksomhed med primær fokus på erhvervsbyggeri og etablering af tankstationer.  

Der gik ikke længe før de første kontrakter var i hus. Både oliebranchen og vaskebranchen havde fået øje på Complete Solutions.

I 2019 blev den første medarbejder ansat og herefter vækstede Complete Solutions, så vi i dag er et team på 11 engagerede medarbejdere. Virksomheden er flyttet i større lokaler og vi ser meget lyst på fremtiden. Vi har tilfredse kunder i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland – og, masser af opgaver at kaste os over. Både på kort og lang sigt. 

Complete Solutions bygger på passion, høj faglighed og ærlig interesse. Det har altid været, og skal altid være, vores lyst og interesse, der skal drive os frem mod de bedste resultater. Det bliver der ikke lavet om på.

I august 2022 indgik Complete Solutions samarbejde med Wennstom ApS. Det stærke partnerskab styrker kompetencerne og sikre, at vi kan komme hurtigt i gang med et projekt, da vi nu kan supporte hele entreprisen med kompetencer inhouse. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.