Complete Solutions er en projekterings- og tegnevirksomhed, med speciale indenfor tankstationer og vaskehaller. Vi hjælper kunden fra ide-udvikling, planlægning, budgettering, tegningsarbejde, myndigheds-behandling, samt projektledelse.


Complete Solutions blev oprettet i 2009, og har siden 2017 leveret komplette løsninger til vores kunder, inden for arbejdet med tankstationer og vaskehaller. Siden da er det gået stærkt, og Complete Solutions arbejder dagligt med flere store virksomheder bl.a. Wash World, GO’ON & Oil!. Går du med tanker om etablering af industrihal eller lignende kan vi naturligvis også hjælpe med det.

Vejen til dit mål… I Complete Solutions arbejder vi ud fra visionen om at hjælpe vores kunder i mål med deres drømme og projekter. Vi leverer løsninger vi er stolte af, og som passer til vores kunders behov og tanker.

Bag Complete Solutions finder du et stærkt og kompetent team. Her sidder både projektleder, byggetekniker og tegnere. Alle med det formål at hjælpe kunden i mål med jeres projekter og ønsker.